Videoer om JobcentreI dette Blogindlæg kan du finde Youtube Playlister med videooptagelser med og om borgere med lægedokumenterede kroniske og varige fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. I Forskelbehandlingslovens forstand er vi derfor handicappede og må som følge af disse love ikke udsættes for diskrimination på arbejdsmarkedet.

Desværre har de reform-amok partier overhovedet ikke medtænkt internationale og nationale forbud om diskrimination af handicappede i de mange reformer, de har gennemført de seneste mange år indenfor beskæftigelses- og socialpolitikken. 

 


Tine Nielsens dokumentarfilm om Lena og alle de andre. Dokumentarfilmen handler om en syg kvinde med angst og PTSD, som kæmper en kamp for at overleve i systemet og samtidig være mor.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.